Omschrijving bedrijf:

V@Amsterdam (www.vatamsterdam.com)  is een Sociale Onderneming, een ontwerpbureau & atelier gespecialiseerd in duurzame productie van Amsterdam geïnspireerde souvenirs, interieur- en cadeauartikelen. Met als doel werk te creëren voor een groep vrouwen die  minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. Momenteel hebben we 30 FTE aan het werk. Dit jaar gaan we een nieuw concept uitrollen en daarmee opschalen naar 40 FTE.

Doelgroep:

Onze doelgroep zijn lokale designliefhebbers, expats, toeristen, wereldburgers. Iedereen die een aandenken zoekt van zijn favoriete stad. Na het succes in Amsterdam zijn we ons concept aan het uitbreiden naar andere steden. In 2018 introduceert V@AMSTERDAM een nieuw concept: “Citypillows”.

Huidige verkooplocaties:

Onze producten worden in 14 winkels verkocht in Nederland + we verkopen via online kanalen zoals onze eigen site, en op grote en kleine online platformen zoals bijvoorbeeld Crowdyhouse, Bol.com en Amazon.com, Amazon UK, Amazon Duitsland.

We zijn op zoek naar Designers die ons in dit proces kunnen ondersteunen:

Functieomschrijving & werkzaamheden Designer:

Maken voor nieuwe ontwerpen voor nieuwe steden,  met een aansprekend, hip en creatief resultaat. Het stylen van de producten,  rekening houdend met de cultuur van het land & huidige interieur en kleurentrends.

Jouw profiel/ervaring:

Creatief, zelfstandig, aanpakker, passie voor interieur en duurzaamheid.  Affiniteit met Duurzaam Ondernemen.

Wat bieden wij:  

Je werkt samen met de founder en externe betrokkenen om een hip eigentijds design te maken die een hit wordt in andere steden. Je werkt vanuit de stad Amsterdam gebruik makend van de inspiratie en faciliteiten van de stad, met als vaste landingsplek/kantoor Impact Hub/Fashion for Good.. Presentatie van je ontwerpen op de VT Wonen & Design Beurs in oktober 2018.

Begeleiding:

Je werkt samen de oprichtster van het bedrijf. Veronika Utasi is afgestudeerd in Strategisch Management (MSc) en heeft internationale werkervaring in Managment Consultancy, Project management en Process Management.

Heb je interesse? Neem direct contact met mij op via  info@vatamsterdam.com of telefonisch op nummer 0614161876